Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Stormschade

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het repareren van uw dak na een zware storm. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Laat uw dak snel herstellen na stormschade

Stormen kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan daken, van losgeraakte of gebroken dakpannen tot beschadigingen aan de dakconstructie zelf. Na een storm is het cruciaal om snel te handelen om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Ons team van deskundige dakdekkers is gespecialiseerd in het beoordelen en herstellen van stormschade, met als doel uw dak zo snel mogelijk terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat of beter. Wij begrijpen de urgentie en de stress die stormschade met zich mee kan brengen en zijn toegewijd aan het bieden van snelle, betrouwbare en effectieve reparatieservices.
Offerte aanvragen
Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

Het belang van professionele reparatie

Stormschade aan daken kan leiden tot lekkages, isolatieproblemen en zelfs structurele schade aan uw woning als deze niet tijdig wordt aangepakt. Professionele beoordeling en reparatie zijn essentieel om ervoor te zorgen dat alle schade grondig wordt hersteld en uw dak weer bestand is tegen toekomstige weersomstandigheden. Onze ervaren dakdekkers gebruiken hun expertise om de omvang van de schade nauwkeurig te bepalen en een effectief herstelplan op te stellen. Dit omvat niet alleen het repareren of vervangen van beschadigde dakmaterialen, maar ook het controleren en herstellen van de dakconstructie en waterafvoersystemen indien nodig.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Onze aanpak bij stormschade

Na een storm staat ons team klaar om snel in actie te komen. We beginnen met een grondige inspectie van uw dak om de volledige omvang van de schade te beoordelen. Vervolgens stellen we een gedetailleerd herstelplan op, inclusief een duidelijke kostenraming. Onze reparatiewerkzaamheden zijn erop gericht om uw dak niet alleen te herstellen, maar ook te versterken waar mogelijk, met gebruik van hoogwaardige materialen en technieken die voldoen aan de huidige bouwvoorschriften en normen. Gedurende het hele proces houden we u volledig op de hoogte van de voortgang en zorgen we voor minimale overlast.
Offerte aanvragen

Kies voor deskundigheid in tijden van nood

In tijden van nood is het kiezen voor een betrouwbare en ervaren partner voor stormschadereparaties essentieel. Ons team biedt niet alleen deskundig herstel van stormschade, maar biedt ook advies en ondersteuning bij het navigeren door verzekeringsclaims, waardoor het hele proces zo soepel mogelijk verloopt. Met onze focus op kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid kunt u erop vertrouwen dat uw dak in goede handen is.

Neem direct contact op na stormschade

Wacht niet om actie te ondernemen na stormschade. Hoe sneller u reageert, hoe beter we verdere schade aan uw woning kunnen voorkomen. Neem direct contact met ons op voor een snelle inspectie en professionele reparaties. Ons team staat klaar om u te helpen uw dak te herstellen en uw woning te beschermen tegen toekomstige stormen.

Contact opnemen

Heeft u met een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met spoed een dakdekker nodig? Bel direct: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bekijk hier onze reviews

google

5 weken geleden hebben wij kontakt gehad met Frans over een dakrenovatie. De steigerbouw containers dakpannen en de dakdekkers kwamen allemaal op de afgesproken tijden! .Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn met een nieuw dak,harde werkers en een goed kontakt met Frans en zijn team.

google

Nieuwe dakpannen en dakfolie laten leggen door Schatsbergen. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van het werk. Zowel de offerte als het werk ging snel, en de communicatie was ook duidelijk en vriendelijk

Kristian Kievith 19 april 2024
google

Ben zeer tevreden hoe het dak is hersteld. Danny en Kees zijn vaklui en prettige lui.

Frank Bakker 26 maart 2024
google

Zeer betrouwbare partij waarbij afspraak echt afspraak is. En ze leveren echt vakwerk. Zeer tevreden.

Bas van Oosten 21 maart 2024
google

Ontzettende snelle en goed service, Echt vakwerk, geen verborgen rare kosten gewoon zoals afspraak en zeer net eind resultaat. Top service ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Tim van Toorn 20 maart 2024
google

Wij hadden een daklekkage Frans was snel ter plaatsen en heeft gelijk het probleem opgelost voor een schappelijke prijs.

Annie van Nuland 19 maart 2024
google

Snel een afspraak, snel offerte en snel een adequate reparatie. Heel blij mee

Nienke Lommers 17 maart 2024
google

200 m2 plat dak door Schatsbergen van een nieuwe laag bitumen voorzien. Niet alleen vakwerk afgeleverd, maar ook keurige mannen en de prijs is goed. Schatsbergen is een echte aanrader.

Marcel Gezang 17 maart 2024
google

Dezelfde dag van bellen zijn ze langsgekomen om te kijken. Moest wel een paar keer de offerte nabellen en daar was wat onduidelijkheid over, maar de mannen (Kees en Danny) die het werk zijn komen uitvoeren zijn toppers en hebben mooi werk geleverd.

Josse van de Ven 29 februari 2024