Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Dakdekker nodig?

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het renoveren en onderhouden van uw platte of hellende dak. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Deskundige dakdekkers voor elk dak

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw dak? Of het nu gaat om reparatie, onderhoud, isolatie of een compleet nieuwe dakbedekking, wij bieden deskundige oplossingen voor elk type dak. Onze ervaren dakdekkers combineren vakmanschap met de nieuwste technologieën om kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren die uw verwachtingen overtreffen. Van het eerste advies tot de afronding van het project, wij staan garant voor professionaliteit en tevredenheid.
Offerte aanvragen

Breed scala aan diensten onder één dak

Wij bieden een uitgebreid pakket aan dakdekkersdiensten aan. Dit omvat dakreparaties, het oplossen van daklekkages, het plaatsen van dakisolatie, en het aanbrengen van nieuwe dakbedekking op zowel platte als hellende daken. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in dakinspecties en preventief onderhoud om de levensduur van uw dak te verlengen en toekomstige problemen te voorkomen. Ons doel is om een compleet dienstenpakket aan te bieden dat voldoet aan al uw dakbehoeften.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Toegewijd aan kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken alleen de beste materialen en passen de meest effectieve technieken toe om ervoor te zorgen dat uw dak jarenlang mee gaat. Onze focus ligt op het bieden van duurzame oplossingen die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook uw wooncomfort verhogen en op lange termijn kosten besparen. Elk project wordt met de grootste zorg uitgevoerd, met aandacht voor detail en respect voor uw eigendom.
Offerte aanvragen

Langdurige bescherming en gemoedsrust

Een dak is meer dan alleen een bescherming tegen weersinvloeden; het is een cruciaal onderdeel van uw woning of gebouw dat bijdraagt aan de algehele veiligheid en energie-efficiëntie. Daarom bieden wij oplossingen die uw dak in topconditie houden. Met onze expertise kunt u rekenen op langdurige bescherming en gemoedsrust, wetende dat uw dak in handen is van professionals.

Kies voor onze ervaren specialisten

Als u op zoek bent naar een dakdekker die betrouwbaarheid, vakmanschap en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie of offerte. Laat ons u helpen om de beste oplossing voor uw dak te vinden, ondersteund door onze garantie op kwaliteit en duurzaamheid.

Contact opnemen

Heeft u met een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met spoed een dakdekker nodig? Bel direct: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bekijk hier onze reviews

google

5 weken geleden hebben wij kontakt gehad met Frans over een dakrenovatie. De steigerbouw containers dakpannen en de dakdekkers kwamen allemaal op de afgesproken tijden! .Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn met een nieuw dak,harde werkers en een goed kontakt met Frans en zijn team.

google

Nieuwe dakpannen en dakfolie laten leggen door Schatsbergen. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van het werk. Zowel de offerte als het werk ging snel, en de communicatie was ook duidelijk en vriendelijk

Kristian Kievith 19 april 2024
google

Ben zeer tevreden hoe het dak is hersteld. Danny en Kees zijn vaklui en prettige lui.

Frank Bakker 26 maart 2024
google

Zeer betrouwbare partij waarbij afspraak echt afspraak is. En ze leveren echt vakwerk. Zeer tevreden.

Bas van Oosten 21 maart 2024
google

Ontzettende snelle en goed service, Echt vakwerk, geen verborgen rare kosten gewoon zoals afspraak en zeer net eind resultaat. Top service ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Tim van Toorn 20 maart 2024
google

Wij hadden een daklekkage Frans was snel ter plaatsen en heeft gelijk het probleem opgelost voor een schappelijke prijs.

Annie van Nuland 19 maart 2024
google

Snel een afspraak, snel offerte en snel een adequate reparatie. Heel blij mee

Nienke Lommers 17 maart 2024
google

200 m2 plat dak door Schatsbergen van een nieuwe laag bitumen voorzien. Niet alleen vakwerk afgeleverd, maar ook keurige mannen en de prijs is goed. Schatsbergen is een echte aanrader.

Marcel Gezang 17 maart 2024
google

Dezelfde dag van bellen zijn ze langsgekomen om te kijken. Moest wel een paar keer de offerte nabellen en daar was wat onduidelijkheid over, maar de mannen (Kees en Danny) die het werk zijn komen uitvoeren zijn toppers en hebben mooi werk geleverd.

Josse van de Ven 29 februari 2024