Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Dakrenovatie nodig?

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het renoveren van uw dak, schoorsteen en dakgoten. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Laat uw dak renoveren door onze ervaren dakdekkers

Een dak is meer dan alleen de bovenste laag van uw huis; het is een cruciaal onderdeel dat bescherming biedt tegen het hevige Nederlandse weer en bijdraagt aan de algehele uitstraling van uw woning. Na verloop van tijd kan uw dak tekenen van slijtage vertonen, beschadigd raken of niet meer voldoen aan de huidige isolatie- en energienormen. Een professionele dakrenovatie kan de levensduur van uw dak verlengen, de energie-efficiëntie verbeteren en de uitstraling van uw huis vernieuwen. Ons team van deskundige dakdekkers is gespecialiseerd in dakrenovatieprojecten van elke omvang, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.
Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een dakrenovatie?

Dakrenovatie is een investering die de veiligheid, comfort en waarde van uw woning aanzienlijk kan verbeteren. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde dakbedekking, het verbeteren van de dakisolatie of het volledig vernieuwen van de dakstructuur, dakrenovatie biedt een kans om uw dak aan te passen aan moderne standaarden en esthetische voorkeuren. Bovendien helpt een gerenoveerd dak bij het verlagen van uw energierekening door betere isolatie en kan het de verkoopwaarde van uw woning verhogen.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Onze aanpak van dakrenovatie

Elke dakrenovatie begint met een uitgebreide inspectie om de huidige staat van het dak te beoordelen en specifieke behoeften te identificeren. Op basis van deze inspectie ontwikkelen we een op maat gemaakt renovatieplan dat rekening houdt met uw wensen, budget en de technische vereisten van uw dak. Of het nu gaat om het vervangen van oude dakpannen, het installeren van nieuwe dakisolatie, of het toepassen van geavanceerde waterdichtingstechnieken, we zorgen ervoor dat elke fase van het renovatieproces met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit van betrouwbare leveranciers om een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk resultaat te garanderen.
Offerte aanvragen

Kies voor expertise en kwaliteit

Dakrenovatie is een complex proces dat expertise, ervaring en een toegewijd team vereist. Onze dakdekkers beschikken over de kennis en vaardigheden om uw dakrenovatieproject succesvol uit te voeren, van de initiële planning tot de uiteindelijke oplevering. Door te kiezen voor onze diensten, kiest u voor een zorgeloze renovatie-ervaring met de zekerheid dat uw dak wordt gerenoveerd volgens de hoogste industrienormen.

Plan uw dakrenovatie vandaag nog

Verleng de levensduur van uw dak en verbeter de algehele uitstraling van uw huis met een professionele dakrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie en offerte. Ons team staat klaar om uw dak terug te brengen naar zijn optimale staat, met aandacht voor uw specifieke wensen en behoeften.

Contact opnemen

Heeft u met een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met spoed een dakdekker nodig? Bel direct: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bekijk hier onze reviews

google

5 weken geleden hebben wij kontakt gehad met Frans over een dakrenovatie. De steigerbouw containers dakpannen en de dakdekkers kwamen allemaal op de afgesproken tijden! .Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn met een nieuw dak,harde werkers en een goed kontakt met Frans en zijn team.

google

Nieuwe dakpannen en dakfolie laten leggen door Schatsbergen. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van het werk. Zowel de offerte als het werk ging snel, en de communicatie was ook duidelijk en vriendelijk

Kristian Kievith 19 april 2024
google

Ben zeer tevreden hoe het dak is hersteld. Danny en Kees zijn vaklui en prettige lui.

Frank Bakker 26 maart 2024
google

Zeer betrouwbare partij waarbij afspraak echt afspraak is. En ze leveren echt vakwerk. Zeer tevreden.

Bas van Oosten 21 maart 2024
google

Ontzettende snelle en goed service, Echt vakwerk, geen verborgen rare kosten gewoon zoals afspraak en zeer net eind resultaat. Top service ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Tim van Toorn 20 maart 2024
google

Wij hadden een daklekkage Frans was snel ter plaatsen en heeft gelijk het probleem opgelost voor een schappelijke prijs.

Annie van Nuland 19 maart 2024
google

Snel een afspraak, snel offerte en snel een adequate reparatie. Heel blij mee

Nienke Lommers 17 maart 2024
google

200 m2 plat dak door Schatsbergen van een nieuwe laag bitumen voorzien. Niet alleen vakwerk afgeleverd, maar ook keurige mannen en de prijs is goed. Schatsbergen is een echte aanrader.

Marcel Gezang 17 maart 2024
google

Dezelfde dag van bellen zijn ze langsgekomen om te kijken. Moest wel een paar keer de offerte nabellen en daar was wat onduidelijkheid over, maar de mannen (Kees en Danny) die het werk zijn komen uitvoeren zijn toppers en hebben mooi werk geleverd.

Josse van de Ven 29 februari 2024