Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Schoorsteen renovatie

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het renoveren en onderhouden van uw schoorsteen. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Laat uw schoorsteen renoveren door onze ervaren dakdekkers

De schoorsteen is een essentieel onderdeel van veel woningen, cruciaal voor de afvoer van rookgassen en het behoud van een gezond binnenklimaat. Echter, door blootstelling aan weersinvloeden en regelmatig gebruik kan uw schoorsteen tekenen van slijtage vertonen, wat kan leiden tot problemen zoals lekkages, verstoppingen en zelfs brandgevaar. Een professionele schoorsteenrenovatie kan deze problemen verhelpen en zorgen voor een veilige en efficiënte werking van uw haard of kachel. Ons team van gespecialiseerde vakmensen heeft de kennis en ervaring om uw schoorsteen te renoveren met aandacht voor detail en duurzaamheid.
Offerte aanvragen

Het belang van schoorsteenrenovatie

Schoorsteenrenovatie is niet alleen belangrijk voor de veiligheid en functionaliteit van uw haard of kachel; het draagt ook bij aan de algehele structuur en esthetiek van uw woning. Beschadigingen aan het metselwerk, voegwerk of de schoorsteenkap kunnen leiden tot waterinfiltratie, wat verdere schade aan uw woning kan veroorzaken. Door uw schoorsteen te laten renoveren, voorkomt u dergelijke problemen en verlengt u de levensduur van zowel uw schoorsteen als uw woning.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Onze deskundige aanpak van schoorsteenrenovatie

Onze aanpak begint met een grondige inspectie van uw schoorsteen om de huidige staat en specifieke behoeften te bepalen. Afhankelijk van deze beoordeling kunnen renovatiewerkzaamheden variëren van het herstellen van het metsel- en voegwerk tot het vervangen van de schoorsteenkap en het installeren van nieuwe loodslabben. We zorgen ook voor een grondige reiniging van het rookkanaal om verstoppingen en opbouw van creosoot, een brandgevaarlijke stof, te voorkomen. Ons doel is om een veilige, efficiënte en visueel aantrekkelijke schoorsteen te leveren die voldoet aan alle hedendaagse normen.
Offerte aanvragen

Kies voor professionaliteit en zekerheid

Bij het renoveren van uw schoorsteen is het essentieel om te vertrouwen op professionals die niet alleen de technische vaardigheden hebben, maar ook begrijpen hoe cruciaal deze structuur is voor uw woning. Onze vakmensen zijn getraind in de nieuwste renovatietechnieken en gebruiken materialen van hoge kwaliteit om duurzame resultaten te garanderen. Door te kiezen voor onze schoorsteenrenovatiediensten, kiest u voor een zorgeloos proces met de zekerheid dat uw schoorsteen veilig en effectief functioneert.

Neem vandaag nog actie voor uw schoorsteenrenovatie

Laat de staat van uw schoorsteen niet aan het toeval over. Een goed onderhouden schoorsteen is essentieel voor de veiligheid, comfort en energie-efficiëntie van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie en offerte. Ons team staat klaar om uw schoorsteen te renoveren en te zorgen voor jarenlang zorgeloos gebruik. Ook in geval van spoed kunt u contact opnemen we komen graag bij u langs voor een renovatie op maat!

Contact opnemen

Heeft u met een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met spoed een dakdekker nodig? Bel direct: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bekijk hier onze reviews

google

5 weken geleden hebben wij kontakt gehad met Frans over een dakrenovatie. De steigerbouw containers dakpannen en de dakdekkers kwamen allemaal op de afgesproken tijden! .Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn met een nieuw dak,harde werkers en een goed kontakt met Frans en zijn team.

google

Nieuwe dakpannen en dakfolie laten leggen door Schatsbergen. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van het werk. Zowel de offerte als het werk ging snel, en de communicatie was ook duidelijk en vriendelijk

Kristian Kievith 19 april 2024
google

Ben zeer tevreden hoe het dak is hersteld. Danny en Kees zijn vaklui en prettige lui.

Frank Bakker 26 maart 2024
google

Zeer betrouwbare partij waarbij afspraak echt afspraak is. En ze leveren echt vakwerk. Zeer tevreden.

Bas van Oosten 21 maart 2024
google

Ontzettende snelle en goed service, Echt vakwerk, geen verborgen rare kosten gewoon zoals afspraak en zeer net eind resultaat. Top service ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Tim van Toorn 20 maart 2024
google

Wij hadden een daklekkage Frans was snel ter plaatsen en heeft gelijk het probleem opgelost voor een schappelijke prijs.

Annie van Nuland 19 maart 2024
google

Snel een afspraak, snel offerte en snel een adequate reparatie. Heel blij mee

Nienke Lommers 17 maart 2024
google

200 m2 plat dak door Schatsbergen van een nieuwe laag bitumen voorzien. Niet alleen vakwerk afgeleverd, maar ook keurige mannen en de prijs is goed. Schatsbergen is een echte aanrader.

Marcel Gezang 17 maart 2024
google

Dezelfde dag van bellen zijn ze langsgekomen om te kijken. Moest wel een paar keer de offerte nabellen en daar was wat onduidelijkheid over, maar de mannen (Kees en Danny) die het werk zijn komen uitvoeren zijn toppers en hebben mooi werk geleverd.

Josse van de Ven 29 februari 2024