Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Dakisolatie plaatsen

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het renoveren en onderhouden van uw platte of hellende dak. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Verlaag uw energierekening met dakisolatie

Is uw energierekening hoger dan gewenst, of voelt uw huis in de winter te koud en in de zomer te warm aan? Het probleem zou wel eens bij onvoldoende dakisolatie kunnen liggen. Wij specialiseren ons in het aanbrengen van hoogwaardige dakisolatie die niet alleen uw wooncomfort verbetert maar ook uw energiekosten verlaagt. Onze ervaren dakdekkers staan klaar om u te adviseren over de beste isolatieoplossingen voor uw situatie. Neem contact op voor een vrijblijvende inspectie en offerte.
Offerte aanvragen

Voordelen van dakisolatie

Goede dakisolatie levert meerdere voordelen op. Het verlaagt uw energierekening, verbetert uw wooncomfort door een stabielere binnentemperatuur, en is beter voor het milieu. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer buiten, wat resulteert in een aangenaam binnenklimaat het hele jaar door en minder energieverbruik.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Maatwerk in isolatieoplossingen

Bij het aanbrengen van dakisolatie komt meer kijken dan alleen het plaatsen van isolatiemateriaal. Elk dak heeft zijn unieke eigenschappen en uitdagingen, van de constructie tot de geografische ligging. Daarom voeren wij een grondige inspectie uit voordat we een isolatieplan opstellen. Deze aanpak zorgt ervoor dat we niet alleen rekening houden met uw specifieke wensen en budget, maar ook met de technische vereisten van uw dak. Of het nu gaat om schuine daken, platte daken, of complexe dakconstructies, onze ervaren dakdekkers hebben de kennis en vaardigheden om de meest effectieve en efficiënte isolatieoplossing te bieden, die perfect aansluit bij uw behoeften.
Offerte aanvragen

Kies voor langdurige oplossingen

In onze visie op duurzaamheid staat de levensduur van onze oplossingen centraal. Dit betekent dat we niet alleen materialen selecteren die uw dak optimaal beschermen tegen weersinvloeden, maar ook materialen die minder belastend zijn voor het onderhoud op lange termijn. Een goed geïsoleerd dak vermindert de kans op problemen zoals vocht en schimmel, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat en de algemene structuur van uw woning beschermt. Onze focus ligt op het bieden van kwaliteit die zich uit in jaren van comfort en zekerheid, waardoor uw investering zich vertaalt in een duurzame waardevermeerdering van uw eigendom. Het gaat ons niet alleen om de isolatie die we aanbrengen, maar om de gemoedsrust die het u biedt, wetende dat uw woning goed beschermd is tegen de elementen.

Kies voor onze ervaren dakdekkers

Onze ervaren dakdekkers zijn meer dan alleen vakmensen; ze zijn specialisten die begrijpen dat elk project uniek is en een specifieke aanpak vereist. Door te kiezen voor onze diensten kiest u voor een team dat zich inzet voor de hoogste kwaliteitsstandaarden. Wij blijven op de hoogte van de laatste technologieën en materialen in dakisolatie om ervoor te zorgen dat uw dakisolatie van de beste kwaliteit is. Daarnaast bieden wij uitgebreide garanties op onze werkzaamheden, wat uw vertrouwen in ons werk en uw tevredenheid op de lange termijn garandeert. Uw dak in onze handen betekent een zorgeloze toekomst voor u en uw woning, met de zekerheid dat u heeft gekozen voor duurzaamheid in zijn ware vorm: oplossingen die lang meegaan en die uw leefomgeving op alle fronten verbeteren.

Contact opnemen

Heeft u met een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met spoed een dakdekker nodig? Bel direct: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bekijk hier onze reviews

google

5 weken geleden hebben wij kontakt gehad met Frans over een dakrenovatie. De steigerbouw containers dakpannen en de dakdekkers kwamen allemaal op de afgesproken tijden! .Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn met een nieuw dak,harde werkers en een goed kontakt met Frans en zijn team.

google

Nieuwe dakpannen en dakfolie laten leggen door Schatsbergen. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van het werk. Zowel de offerte als het werk ging snel, en de communicatie was ook duidelijk en vriendelijk

Kristian Kievith 19 april 2024
google

Ben zeer tevreden hoe het dak is hersteld. Danny en Kees zijn vaklui en prettige lui.

Frank Bakker 26 maart 2024
google

Zeer betrouwbare partij waarbij afspraak echt afspraak is. En ze leveren echt vakwerk. Zeer tevreden.

Bas van Oosten 21 maart 2024
google

Ontzettende snelle en goed service, Echt vakwerk, geen verborgen rare kosten gewoon zoals afspraak en zeer net eind resultaat. Top service ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Tim van Toorn 20 maart 2024
google

Wij hadden een daklekkage Frans was snel ter plaatsen en heeft gelijk het probleem opgelost voor een schappelijke prijs.

Annie van Nuland 19 maart 2024
google

Snel een afspraak, snel offerte en snel een adequate reparatie. Heel blij mee

Nienke Lommers 17 maart 2024
google

200 m2 plat dak door Schatsbergen van een nieuwe laag bitumen voorzien. Niet alleen vakwerk afgeleverd, maar ook keurige mannen en de prijs is goed. Schatsbergen is een echte aanrader.

Marcel Gezang 17 maart 2024
google

Dezelfde dag van bellen zijn ze langsgekomen om te kijken. Moest wel een paar keer de offerte nabellen en daar was wat onduidelijkheid over, maar de mannen (Kees en Danny) die het werk zijn komen uitvoeren zijn toppers en hebben mooi werk geleverd.

Josse van de Ven 29 februari 2024