Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Dakonderhoud plannen

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het onderhouden van uw dak, schoorsteen en dakgoten. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Bescherm uw dak met regelmatig onderhoud

Het dak speelt een cruciale rol in de bescherming van uw huis tegen de elementen, maar om zijn werk effectief te kunnen doen, heeft het regelmatig onderhoud nodig. Net zoals een auto regelmatige controles nodig heeft om optimaal te functioneren, heeft ook een dak periodiek onderhoud nodig om zijn levensduur te verlengen en potentiële problemen vroegtijdig te ontdekken. Ons team van ervaren dakdekkers biedt professionele dakonderhoudsdiensten die zijn ontworpen om uw dak in topconditie te houden, waardoor kostbare reparaties in de toekomst worden voorkomen.
Offerte aanvragen

Waarom is regelmatig dakonderhoud belangrijk?

Door de jaren heen kan uw dak te maken krijgen met diverse uitdagingen, van extreme weersomstandigheden tot natuurlijke slijtage. Zonder regelmatig onderhoud kunnen kleine problemen, zoals losse of gebroken dakpannen, lekkages of verstopte goten, uitgroeien tot grotere, duurdere problemen. Regelmatig dakonderhoud zorgt ervoor dat deze kwesties worden aangepakt voordat ze serieuze schade kunnen aanrichten. Bovendien kan proactief onderhoud de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren en bijdragen aan een gezondere leefomgeving door problemen zoals schimmel en vocht te voorkomen.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Onze aanpak bij dakonderhoud

Ons dakonderhoudsproces is grondig en proactief. We beginnen met een uitgebreide inspectie van uw dak om de huidige staat te beoordelen en eventuele problemen te identificeren. Deze inspectie omvat het controleren van dakbedekking, dakgoten, afvoersystemen, en andere kritieke componenten. Vervolgens voeren we essentiële onderhoudswerkzaamheden uit, zoals het reinigen van goten, het repareren van beschadigde dakbedekking, en het verzegelen van lekken. We bieden ook advies over hoe u uw dak in optimale conditie kunt houden tussen de onderhoudsbeurten door.
Offerte aanvragen

Het belang van een deskundig team

Het kiezen voor professioneel dakonderhoud betekent vertrouwen op een team dat de kennis en ervaring heeft om uw dak te beschermen. Onze dakdekkers zijn niet alleen getraind in de nieuwste onderhoudstechnieken, maar hebben ook een scherp oog voor detail, waardoor ze problemen kunnen identificeren die voor anderen onopgemerkt zouden blijven. Door te kiezen voor ons dakonderhoud, kiest u voor gemoedsrust, wetende dat uw dak wordt verzorgd door experts die uw veiligheid en comfort vooropstellen.

Plan vandaag nog uw dakonderhoud

Wacht niet tot u tekenen van slijtage of schade ziet om actie te ondernemen. Regelmatig onderhoud kan de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen en u op de lange termijn geld besparen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over onze dakonderhoudsdiensten en om uw volgende onderhoudsbeurt te plannen. Samen zorgen we ervoor dat uw dak jaar in, jaar uit betrouwbaar en sterk blijft.

Contact opnemen

Heeft u met een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met spoed een dakdekker nodig? Bel direct: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bekijk hier onze reviews

google

5 weken geleden hebben wij kontakt gehad met Frans over een dakrenovatie. De steigerbouw containers dakpannen en de dakdekkers kwamen allemaal op de afgesproken tijden! .Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn met een nieuw dak,harde werkers en een goed kontakt met Frans en zijn team.

google

Nieuwe dakpannen en dakfolie laten leggen door Schatsbergen. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van het werk. Zowel de offerte als het werk ging snel, en de communicatie was ook duidelijk en vriendelijk

Kristian Kievith 19 april 2024
google

Ben zeer tevreden hoe het dak is hersteld. Danny en Kees zijn vaklui en prettige lui.

Frank Bakker 26 maart 2024
google

Zeer betrouwbare partij waarbij afspraak echt afspraak is. En ze leveren echt vakwerk. Zeer tevreden.

Bas van Oosten 21 maart 2024
google

Ontzettende snelle en goed service, Echt vakwerk, geen verborgen rare kosten gewoon zoals afspraak en zeer net eind resultaat. Top service ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Tim van Toorn 20 maart 2024
google

Wij hadden een daklekkage Frans was snel ter plaatsen en heeft gelijk het probleem opgelost voor een schappelijke prijs.

Annie van Nuland 19 maart 2024
google

Snel een afspraak, snel offerte en snel een adequate reparatie. Heel blij mee

Nienke Lommers 17 maart 2024
google

200 m2 plat dak door Schatsbergen van een nieuwe laag bitumen voorzien. Niet alleen vakwerk afgeleverd, maar ook keurige mannen en de prijs is goed. Schatsbergen is een echte aanrader.

Marcel Gezang 17 maart 2024
google

Dezelfde dag van bellen zijn ze langsgekomen om te kijken. Moest wel een paar keer de offerte nabellen en daar was wat onduidelijkheid over, maar de mannen (Kees en Danny) die het werk zijn komen uitvoeren zijn toppers en hebben mooi werk geleverd.

Josse van de Ven 29 februari 2024