Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Daklekkage melden

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het repareren van een lekkage in uw hellend en/of plat dak. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Laat een daklekkage direct repareren

Een daklekkage is meer dan een ongemak; het is een vervelende situatie die snel moet worden aangepakt om schade aan uw woning te voorkomen of te beperken. Waterinfiltratie kan leiden tot structurele schade, schimmelvorming, en andere vochtgerelateerde problemen die niet alleen kostbaar zijn om te herstellen, maar ook een risico kunnen vormen voor de gezondheid van de bewoners. Als u tekenen van daklekkage opmerkt, zoals vochtplekken op uw plafond, loslatend behang, of druppelend water, is het essentieel om direct actie te ondernemen. Door het melden van een daklekkage bij onze ervaren dakdekkers zorgt u voor een snelle en effectieve oplossing.
Offerte aanvragen

Waarom snel handelen belangrijk is

Bij daklekkage telt elke minuut. Hoe langer het duurt voordat de lekkage wordt aangepakt, hoe groter de kans op uitgebreide schade en de daaruit voortvloeiende hogere reparatiekosten. Ons team staat klaar om snel te reageren op uw melding van daklekkage, met als doel de bron van het probleem te identificeren en te repareren voordat het meer schade aan uw huis kan aanrichten. Wij begrijpen de stress en de mogelijke impact van een lekkend dak en zetten ons in om deze zorgen zo snel mogelijk weg te nemen.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Ons proces voor het oplossen van daklekkages

Na uw melding van een daklekkage komt ons team in actie met een doeltreffende aanpak. We beginnen met een snelle respons op uw oproep, waarbij onze deskundige dakdekkers prioriteit geven aan een snelle inspectie van uw dak. Deze inspectie stelt ons in staat om de exacte oorzaak van de lekkage te vinden, of het nu gaat om beschadigde dakpannen, versleten dakbedekking of problemen met de dakgoten. Vervolgens zorgen we voor duidelijke communicatie door u een gedetailleerd overzicht te geven van onze bevindingen, samen met een voorgestelde aanpak voor reparatie en een transparante kostenraming. Met uw goedkeuring gaan we over tot de professionele reparatie van uw dak, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige materialen om een langdurige oplossing te bieden. Tot slot bieden we waardevol preventief advies om toekomstige daklekkages te helpen voorkomen, zodat u kunt rekenen op een duurzaam en veilig dak.
Offerte aanvragen

Kies voor onze ervaring en kwaliteit

Een daklekkage melden bij ons betekent kiezen voor een team dat ervaring, vakmanschap, en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die uw dak weer in optimale staat brengen. Onze deskundige dakdekkers zorgen niet alleen voor een effectieve reparatie van de lekkage, maar helpen ook om de duurzaamheid en veiligheid van uw dak op lange termijn te waarborgen.

Neem direct actie

Wacht niet tot een kleine lekkage uitgroeit tot een groot probleem. Neem vandaag nog contact met ons op om een daklekkage te melden en profiteer van onze professionele, snelle service. Samen zorgen we ervoor dat uw dak weer veilig en waterdicht is, met zo min mogelijk overlast voor u. Kampt u momenteel met een daklekkage? Of vermoedt u dat uw dak lek is? Neem direct contact op, we komen graag bij u langs.

Contact opnemen

Heeft u met een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met spoed een dakdekker nodig? Bel direct: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bekijk hier onze reviews

google

5 weken geleden hebben wij kontakt gehad met Frans over een dakrenovatie. De steigerbouw containers dakpannen en de dakdekkers kwamen allemaal op de afgesproken tijden! .Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn met een nieuw dak,harde werkers en een goed kontakt met Frans en zijn team.

google

Nieuwe dakpannen en dakfolie laten leggen door Schatsbergen. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van het werk. Zowel de offerte als het werk ging snel, en de communicatie was ook duidelijk en vriendelijk

Kristian Kievith 19 april 2024
google

Ben zeer tevreden hoe het dak is hersteld. Danny en Kees zijn vaklui en prettige lui.

Frank Bakker 26 maart 2024
google

Zeer betrouwbare partij waarbij afspraak echt afspraak is. En ze leveren echt vakwerk. Zeer tevreden.

Bas van Oosten 21 maart 2024
google

Ontzettende snelle en goed service, Echt vakwerk, geen verborgen rare kosten gewoon zoals afspraak en zeer net eind resultaat. Top service ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Tim van Toorn 20 maart 2024
google

Wij hadden een daklekkage Frans was snel ter plaatsen en heeft gelijk het probleem opgelost voor een schappelijke prijs.

Annie van Nuland 19 maart 2024
google

Snel een afspraak, snel offerte en snel een adequate reparatie. Heel blij mee

Nienke Lommers 17 maart 2024
google

200 m2 plat dak door Schatsbergen van een nieuwe laag bitumen voorzien. Niet alleen vakwerk afgeleverd, maar ook keurige mannen en de prijs is goed. Schatsbergen is een echte aanrader.

Marcel Gezang 17 maart 2024
google

Dezelfde dag van bellen zijn ze langsgekomen om te kijken. Moest wel een paar keer de offerte nabellen en daar was wat onduidelijkheid over, maar de mannen (Kees en Danny) die het werk zijn komen uitvoeren zijn toppers en hebben mooi werk geleverd.

Josse van de Ven 29 februari 2024