Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Dakbedekking plat dak

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het renoveren van de dakbedekking op uw platte dak. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Laat uw dakbedekking vervangen door onze dakdekkers

Platte daken vragen om een specifieke aanpak als het gaat om dakbedekking. Het juiste materiaal en de correcte plaatsing zijn cruciaal om waterdichtheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie te garanderen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige dakbedekking voor platte daken, waarbij we gebruik maken van hoge kwaliteit materialen. Onze ervaren dakdekkers zorgen voor een oplossing die niet alleen nu perfect functioneert, maar ook op de lange termijn waarde toevoegt aan uw woning of gebouw. Neem contact op voor een vrijblijvende inspectie en ontdek de beste opties voor uw dak.
Offerte aanvragen

Voordelen van kwalitatieve dakbedekking

Een goed aangelegde dakbedekking op een plat dak biedt tal van voordelen. Het beschermt het gebouw tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, en extreme temperaturen, waardoor de levensduur van het dak aanzienlijk wordt verlengd. Daarnaast draagt het bij aan de energie-efficiëntie van het gebouw door een betere isolatie, wat resulteert in lagere stookkosten en een comfortabeler binnenklimaat. Onze oplossingen zijn ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen, met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Op maat gemaakte oplossingen voor elk plat dak

Geen twee daken zijn hetzelfde, en dat geldt zeker voor platte daken. Verschillende factoren zoals de grootte van het dak, de bestaande dakbedekking, en specifieke klimatologische omstandigheden vereisen een op maat gemaakte aanpak. Onze experts beginnen met een grondige inspectie van uw dak om de huidige staat te beoordelen en eventuele probleemgebieden te identificeren. Op basis van deze analyse ontwerpen we een dakbedekkingssysteem dat perfect aansluit bij uw specifieke situatie. Of het nu gaat om renovatie of een nieuw project, wij bieden oplossingen die duurzaamheid, waterdichtheid, en uitstraling combineren.
Offerte aanvragen

Langdurige bescherming en onderhoudsgemak

Bij het kiezen van materialen en methoden voor de dakbedekking van platte daken, staat de lange levensduur van onze oplossingen voorop. Wij selecteren producten die bewezen hebben bestand te zijn tegen de tijd en de elementen, waardoor uw dak minder onderhoud nodig heeft en u op lange termijn geld bespaart. Bovendien zorgen wij ervoor dat onze dakbedekkingssystemen eenvoudig te inspecteren en te onderhouden zijn, wat bijdraagt aan hun duurzaamheid en het gemak waarmee eventuele toekomstige reparaties kunnen worden uitgevoerd.

Kies voor onze expertise

Onze jarenlange ervaring in dakbedekking voor platte daken maakt ons uw ideale partner voor dit soort projecten. Wij begrijpen de unieke uitdagingen die platte daken met zich meebrengen en hebben de kennis en vaardigheden om deze effectief aan te pakken. Ons team van deskundige dakdekkers zet zich in voor de hoogste kwaliteit, van de initiële inspectie tot de uiteindelijke oplevering. Wij staan garant voor een dak dat niet alleen voldoet aan al uw eisen op het gebied van functionaliteit en esthetiek, maar ook een investering is die bijdraagt aan de waarde en duurzaamheid van uw gebouw.

Contact opnemen

Heeft u met een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met spoed een dakdekker nodig? Bel direct: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bekijk hier onze reviews

google

5 weken geleden hebben wij kontakt gehad met Frans over een dakrenovatie. De steigerbouw containers dakpannen en de dakdekkers kwamen allemaal op de afgesproken tijden! .Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn met een nieuw dak,harde werkers en een goed kontakt met Frans en zijn team.

google

Nieuwe dakpannen en dakfolie laten leggen door Schatsbergen. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van het werk. Zowel de offerte als het werk ging snel, en de communicatie was ook duidelijk en vriendelijk

Kristian Kievith 19 april 2024
google

Ben zeer tevreden hoe het dak is hersteld. Danny en Kees zijn vaklui en prettige lui.

Frank Bakker 26 maart 2024
google

Zeer betrouwbare partij waarbij afspraak echt afspraak is. En ze leveren echt vakwerk. Zeer tevreden.

Bas van Oosten 21 maart 2024
google

Ontzettende snelle en goed service, Echt vakwerk, geen verborgen rare kosten gewoon zoals afspraak en zeer net eind resultaat. Top service ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Tim van Toorn 20 maart 2024
google

Wij hadden een daklekkage Frans was snel ter plaatsen en heeft gelijk het probleem opgelost voor een schappelijke prijs.

Annie van Nuland 19 maart 2024
google

Snel een afspraak, snel offerte en snel een adequate reparatie. Heel blij mee

Nienke Lommers 17 maart 2024
google

200 m2 plat dak door Schatsbergen van een nieuwe laag bitumen voorzien. Niet alleen vakwerk afgeleverd, maar ook keurige mannen en de prijs is goed. Schatsbergen is een echte aanrader.

Marcel Gezang 17 maart 2024
google

Dezelfde dag van bellen zijn ze langsgekomen om te kijken. Moest wel een paar keer de offerte nabellen en daar was wat onduidelijkheid over, maar de mannen (Kees en Danny) die het werk zijn komen uitvoeren zijn toppers en hebben mooi werk geleverd.

Josse van de Ven 29 februari 2024