Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Dakinspectie

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het inspecteren van uw dak, schoorsteen en dakgoten. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Voorkom problemen met een professionele dakinspectie

Een dak boven uw hoofd biedt veiligheid en comfort, maar zonder het juiste onderhoud kan dit cruciale onderdeel van uw woning voor onaangename verrassingen zorgen. Regelmatige dakinspecties zijn essentieel om de integriteit van uw dak te waarborgen en mogelijke problemen vroegtijdig te identificeren. Onze deskundige dakinspecteurs komen graag langs om uw dak grondig te inspecteren, van de dakbedekking tot de onderconstructie, dakgoten, en afvoersystemen.
Offerte aanvragen

Waarom is dakinspectie belangrijk?

Tijdige dakinspecties kunnen de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen en uiteindelijk kosten besparen op dure reparaties. Ze helpen bij het opsporen van kleine problemen voordat ze uitgroeien tot grote schades, zoals waterinfiltratie, beschadigde of ontbrekende dakpannen, en verstopte dakgoten. Een regelmatige inspectie biedt ook gemoedsrust door te bevestigen dat uw dak in optimale staat is, of door u te adviseren over de noodzakelijke onderhouds- of reparatiewerkzaamheden.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Het dakinspectieproces

Ons dakinspectieproces is grondig en gedetailleerd. We beginnen met een visuele inspectie van zowel de buitenkant als de binnenkant van het dak, op zoek naar tekenen van slijtage, schade, of andere risicofactoren. Vervolgens kunnen we, indien nodig, gebruikmaken van drones of andere technologieën voor een nog gedetailleerder beeld, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen. U ontvangt een uitgebreid rapport van onze bevindingen, inclusief aanbevelingen voor onderhoud of reparatie en een schatting van de kosten.
Offerte aanvragen

Preventief onderhoud voor een langere levensduur

Een grondige dakinspectie is meer dan alleen een check-up; het is een cruciale stap in preventief onderhoud dat de levensduur van uw dak kan verlengen en toekomstige kosten kan minimaliseren. Gebaseerd op de bevindingen van de inspectie, bieden wij gedetailleerde onderhouds- of reparatieadviezen om kleine problemen aan te pakken voordat ze grote worden. Dit kan variëren van het vervangen van beschadigde dakpannen en het repareren van lekkages tot het schoonmaken van dakgoten en het verbeteren van de isolatie. Het plannen van deze onderhoudswerkzaamheden is essentieel voor het behoud van de structurele integriteit van uw dak en het voorkomen van kostbare noodsituaties. Door te investeren in preventief onderhoud, verzekert u niet alleen de veiligheid en comfort voor uw gezin, maar draagt u ook bij aan de energie-efficiëntie en waardevermeerdering van uw woning. Ons team staat klaar om een gepersonaliseerd onderhoudsplan op te stellen dat aansluit bij uw specifieke behoeften en budget.

Kies voor onze ervaren dakdekkers

Wanneer het aankomt op het welzijn van uw dak, is het kiezen voor ervaren professionals essentieel. Onze dakinspecteurs beschikken over de kennis, vaardigheden en technologie om elk aspect van uw dak grondig te onderzoeken. Wij zijn niet alleen uitgerust met traditionele inspectiemethoden, maar maken ook gebruik van de nieuwste technologische innovaties, zoals drones en vochtmetingen, om een compleet beeld van de staat van uw dak te verkrijgen. Na de inspectie ontvangt u een gedetailleerd rapport met onze bevindingen, foto's, en een helder actieplan voor eventuele benodigde reparaties of onderhoud. Dit alles wordt gepresenteerd met duidelijke communicatie en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u volledig geïnformeerd bent over de conditie van uw dak en de volgende stappen. Onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid betekent dat u kunt rekenen op een service die niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft. Kies voor ons en zorg ervoor dat uw dak in handen is van experts die u kunt vertrouwen.

Contact opnemen

Heeft u met een dakdekker nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Met spoed een dakdekker nodig? Bel direct: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bekijk hier onze reviews

google

5 weken geleden hebben wij kontakt gehad met Frans over een dakrenovatie. De steigerbouw containers dakpannen en de dakdekkers kwamen allemaal op de afgesproken tijden! .Wij kunnen niet anders dan tevreden zijn met een nieuw dak,harde werkers en een goed kontakt met Frans en zijn team.

google

Nieuwe dakpannen en dakfolie laten leggen door Schatsbergen. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van het werk. Zowel de offerte als het werk ging snel, en de communicatie was ook duidelijk en vriendelijk

Kristian Kievith 19 april 2024
google

Ben zeer tevreden hoe het dak is hersteld. Danny en Kees zijn vaklui en prettige lui.

Frank Bakker 26 maart 2024
google

Zeer betrouwbare partij waarbij afspraak echt afspraak is. En ze leveren echt vakwerk. Zeer tevreden.

Bas van Oosten 21 maart 2024
google

Ontzettende snelle en goed service, Echt vakwerk, geen verborgen rare kosten gewoon zoals afspraak en zeer net eind resultaat. Top service ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Tim van Toorn 20 maart 2024
google

Wij hadden een daklekkage Frans was snel ter plaatsen en heeft gelijk het probleem opgelost voor een schappelijke prijs.

Annie van Nuland 19 maart 2024
google

Snel een afspraak, snel offerte en snel een adequate reparatie. Heel blij mee

Nienke Lommers 17 maart 2024
google

200 m2 plat dak door Schatsbergen van een nieuwe laag bitumen voorzien. Niet alleen vakwerk afgeleverd, maar ook keurige mannen en de prijs is goed. Schatsbergen is een echte aanrader.

Marcel Gezang 17 maart 2024
google

Dezelfde dag van bellen zijn ze langsgekomen om te kijken. Moest wel een paar keer de offerte nabellen en daar was wat onduidelijkheid over, maar de mannen (Kees en Danny) die het werk zijn komen uitvoeren zijn toppers en hebben mooi werk geleverd.

Josse van de Ven 29 februari 2024