Waar kwaliteit nog heel gewoon is!

Over ons

Wij zijn uw ervaren dakdekker voor het renoveren, onderhouden en repareren van uw platte of hellende dak. Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie of vrijblijvende offerte op maat.

Laat uw dakbedekking vervangen door onze dakdekkers

Platte daken vragen om een specifieke aanpak als het gaat om dakbedekking. Het juiste materiaal en de correcte plaatsing zijn cruciaal om waterdichtheid, duurzaamheid en energie-efficiëntie te garanderen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige dakbedekking voor platte daken, waarbij we gebruik maken van hoge kwaliteit materialen. Onze ervaren dakdekkers zorgen voor een oplossing die niet alleen nu perfect functioneert, maar ook op de lange termijn waarde toevoegt aan uw woning of gebouw. Neem contact op voor een vrijblijvende inspectie en ontdek de beste opties voor uw dak.
Offerte aanvragen

Voordelen van kwalitatieve dakbedekking

Een goed aangelegde dakbedekking op een plat dak biedt tal van voordelen. Het beschermt het gebouw tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, en extreme temperaturen, waardoor de levensduur van het dak aanzienlijk wordt verlengd. Daarnaast draagt het bij aan de energie-efficiëntie van het gebouw door een betere isolatie, wat resulteert in lagere stookkosten en een comfortabeler binnenklimaat. Onze oplossingen zijn ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen, met een focus op duurzaamheid en betrouwbaarheid.
Of bel direct met Frans: 085 013 5391

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul binnen 1 minuut ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Ontvang gratis advies op maat

Start direct uw aanvraag

24/7 bereikbaar
Gratis dakinspectie
Ervaren dakdekkers

Hoe gaan wij te werk?

Schatsbergen-deskundig-dakrenovatie-en-dakonderhoud-

1. Kennismaking & vrijblijvende dakinspectie

Maak kennis met onze ervaren dakdekkers, ze luisteren naar uw ideeën en behoeftes. Hierna volgt een vrijblijvende dakinspectie. Hier ontvangt u een uitgebreid rapport van zodra de inspectie voltooid is. Nog geen gesprek gepland? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen

2. Oplossing & advies op maat

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en de conclusies van de dakinspectie komen onze dakdekkers met een advies en offerte op maat van uw situatie. 

3. Inplannen werkzaamheden & voorbereiding

Als u akkoord gaat met de offerte plannen we samen de werkzaamheden in. Mochten er voorbereidingen nodig zijn zullen we dit natuurlijk samen doornemen. 

4. Uitvoering & nazorg

De werkzaamheden worden uitgevoerd zoals besproken op de geplande datum. Hierna lopen we samen nog even alles na als laatste controle. 
Heeft u een ervaren dakdekker nodig voor het onderhouden, renoveren of repareren van uw dak? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.